Werkgroep Wetenschap

Missie

De Werkgroep Wetenschap is de jongste werkgroep van de LOVAH en houdt zich bezig met:

 

  • Het bevorderen van wetenschappelijke interesse, vaardigheden en netwerk van aios
  • Het faciliteren van wetenschappelijk onderzoek door aios en aiotho's (artsen in opleiding tot huisarts en onderzoeker)
  • Binnen de LOVAH het eerste aanspreekpunt zijn voor aiotho's en wetenschappelijk actieve aios en input leveren aan het LOVAH bestuur voor het behartigen van hun belangen

 

 

Visie


De werkgroep wetenschap vindt het belangrijk dat aios de kans krijgen zich te ontplooien op wetenschappelijk gebied. De huisartsgeneeskunde van de toekomst is er bij gebaat om voldoende wetenschappelijk geïnteresseerde en wetenschappelijk actieve huisartsen te hebben, om de wetenschappelijke onderbouwing van de huisartsenzorg te waarborgen.

 

De laatste jaren hebben wij ons onder andere bezig gehouden met het organiseren van de wetenschapsdag voor alle aios, zijn wij betrokken bij de aiotho-dag en bij het beoordelen van artikelen voor de SBOH-academiseringsprijs. Onderdeel van de werkgroep Wetenschap is het aiotho-netwerk. Dit  bestaat uit aiotho's die de huisartsopleiding combineren met promotie-onderzoek. 


Wil jij ook meedenken of meehelpen? Heb je een andere vraag voor de werkgroep wetenschap? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

Laatst gewijzigd: 12 september 2018