Werkgroep wetenschap

De werkgroep Wetenschap is de jongste werkgroep van de LOVAH en wil wetenschappelijk onderzoek onder aios en huisartsen bevorderen. De werkgroep heeft onder meer als doel:

 

  • Het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek onder aios en pas afgestudeerde huisartsen
  • Het vergroten van wetenschappelijke vaardigheden van aios en pas afgestudeerde huisartsen
  • Het bevorderen van netwerken van aios en pas afgestudeerde huisartsen die wetenschappelijk geïnteresseerd zijn

Onderdeel van de werkgroep Wetenschap is het aiotho-netwerk. Het aiotho-netwerk bestaat uit aiotho's - artsen in opleiding tot huisarts en onderzoeker - die de huisartsopleiding combineren met promotie-onderzoek (zie meer onder het kopje 'Aiotho-netwerk').

Ben je net gestart als aiotho? Meld je dan aan bij het aiotho-netwerk door dit formulier in te vullen. Je schrijft je daarmee ook meteen in voor het ontvangen van onze nieuwsbrief.

De werkgroep Wetenschap wil graag de betrokkenheid van aiotho's bij het wetenschappelijk onderwijs op hun opleidingsinstituut bevorderen. Daarnaast kunnen (toekomstige) aios met vragen over een nieuw vorm te geven wetenschappelijk traject bij ons terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wil je graag (meer informatie over het) schrijven in de rubriek "(Ver)stand van Zaken" van Huisarts en Wetenschap, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik hier voor meer informatie.

 

Voor overige informatie of vragen, kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

Laatst gewijzigd: 5 oktober 2016