Vacatures (oud)AIOTHO's

Hieronder staan vacatures waar momenteel een aiotho voor gezocht wordt of vacatures die interessant kunnen zijn voor oud-AIOTHO's .

 

  • De afdeling huisartsgeneeskunde van het Julius Centrum van het UMC Utrecht zoekt per 1 januari 2018 een: Arts in opleiding tot huisarts- onderzoeker (AIOTHO) M/V voor het onderzoeksproject “Reviving the early diagnosis of cardiovascular disease” (RED-CVD)
    Vroege stadia van hart- en vaatziekten (HVZ) worden vaak gemist omdat ze niet altijd tot duidelijke klachten leiden en patiënten ze niet spontaan melden. Proactief vragen naar klachten is een belangrijke eerste stap bij vroege opsporing van belangrijke HVZ zoals coronarialijden, atriumfibrilleren en hartfalen. RED-CVD ontwikkelt een proactieve ‘vroegdiagnostiek strategie’ om deze ziekten vroegtijdig op te sporen en vervolgens te evalueren. De strategie wordt toegevoegd aan de bestaande huisartszorgprogramma’s voor diabetes mellitus en COPD; patiënten met een sterk verhoogd risico op HVZ. Het project wordt gefinancierd door de Hartstichting. Middels een cluster-gerandomiseerd onderzoek bij 2x20 huisartspraktijken wordt met REDCVD duidelijk hoeveel nieuwe HVZ middels deze ‘vroegdiagnostiek strategie’ worden ontdekt in vergelijking tot het aantal nieuwe HVZ gevallen bij gebruikelijke zorg.
    De AIOTHO is verantwoordelijk voor de uitvoer, coördinatie en analyse van de studie en zal het onderzoek uitvoeren vanuit het Julius Centrum van het UMC Utrecht. De huisartsenopleiding zal plaats moeten vinden in Utrecht.

    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dr. Frans Rutten, huisarts en onderzoeker. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 06 51071850

    Uw sollicitatie met motivatiebrief en CV kunt u tot 1 december 2017 via e-mail richten aan Mevrouw I. Vliet-Roubos, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Sollicitatie RED-CVD.

 

Het NHG heeft ook regelmatig vacatures voor een wetenschappelijk medewerker bij de verschillende onderdelen van het NHG. Deze kun je vinden op deze website: https://www.nhg.org/werken-bij-het-nhg

Laatst gewijzigd: 17 november 2017