Charlotte Vreede - Voorzitter

mail icon  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 Charlotte 

 

Mijn naam is Charlotte Vreede en per februari 2019 ben ik voorzitter van de LOVAH.

 

Wat een prachtige taak om te mogen vervullen!

 

In maart 2017 begon ik aan mijn huisartsopleiding aan het VUmc. Ik vind het huisartsenvak het mooiste vak dat je kunt kiezen. Als huisarts (in opleiding) zijn wij kundige duizendpoten, die medisch-generalistische kennis weten te combineren met ondernemerschap, patiëntgerichtheid en belangrijke maatschappelijke taken.

 

Omdat ik me meer wilde ontwikkelen op dit laatste punt, sloot ik mij aan bij de werkgroep Politiek en Maatschappij. Hier merkte ik hoeveel energie je krijgt van het combineren van de huisartsopleiding met nevenactiviteiten, zeker bij de LOVAH. Bij het vrijkomen van de vacature voor voorzitter van de LOVAH, wist ik dat ik deze kans met beide handen wilde aangrijpen.

 

Als voorzitter van de LOVAH behartig ik de belangen van de aios huisartsgeneeskunde. Ons mooie vak en onze opleiding blijven zich ontwikkelen en groeien. En hoewel wij de wind niet kunnen veranderen, kunnen we wel door de stand van onze zeilen aan te passen een scherpe koers varen.
Want dankzij de centrale plaats van de LOVAH hebben wij als huisarts in opleiding de mogelijkheid deze veranderingen bij te sturen en te beïnvloeden. En daar ga ik mij als voorzitter voor inzetten. Zo wil ik samen met jullie de komende ontwikkelingen en voorgestelde veranderingen analyseren en beoordelen. En onze stem daarover krachtig laten horen, zodat waar nodig en mogelijk, we die ontwikkelingen in de volgens ons juiste richting te sturen.

 

Samen met het bestuur vertegenwoordig ik álle huisartsen in opleiding. Dus heb je ideeën, meningen of standpunten: aarzel niet om wat van je te laten horen. Ik ben benieuwd naar jouw input!

 

Laatst gewijzigd: 3 maart 2019