Femke van de Peppel - vice voorzitter

mail icon  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 profielfoto new

 

Hoi, ik ben Femke van de Peppel – Mauritz en ik ben van half februari 2019 tot mei 2020 secretaris geweest binnen het LOVAH bestuur. Heden vervul ik de functie van vice voorzitter. Ik doe op dit moment het tweede jaar van de opleiding die ik volg in Utrecht. Voor dat ik begon met de opleiding tot huisarts heb ik enkele jaren gewerkt bij de chirurgie en ben ik daarnaast gepromoveerd bij de kinderchirurgie.

 

De huisartsgeneeskunde is uiteindelijk het specialisme geworden waar ik mijn vak van wilde maken. Dit mede omdat je als huisarts bij uitstek geneeskunde kunt en soms ook moet combineren met sociaal-maatschappelijke vraagstukken, management en onderwijs. Gezien mijn eerdere ervaring en interesse in de (lokale) politiek en vrijwilligerswerk was het logisch dat ik vrij snel na het starten van de huisartsenopleiding ook in de werkgroep Politiek & Maatschappij van de LOVAH actief ben geworden. Vanuit deze functie raakte ik snel betrokken bij landelijke LOVAH activiteiten en toen de positie van Eva van de Pol, mijn voorganger als secretaris vrij kwam ben ik daar met vol enthousiasme ingestapt.

 

Ik hoop de aankomende tijd voor alle AIOS huisartsgeneeskunde te kunnen inzetten waarbij vanuit mijn secretarisfunctie het vooral belangrijk is te zorgen dat wij laagdrempelig bereikbaar zijn en iedereen snel bij de juiste persoon terecht komt.

 

Mochten jullie vragen hebben of iets willen delen dan hoor ik het graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst gewijzigd: 19 april 2020