Sándor Öry - Onderwijs

Sándor

 

Met veel enthousiasme ben ik per juni 2019 begonnen als bestuurslid met de portefeuille onderwijs. Ik ben sinds september 2017 huisarts in opleiding in Utrecht, waar ik ook woon met mijn verloofde en dochtertje. 

 

Vanaf het begin van de huisartsopleiding heb ik me met veel plezier ingezet voor de belangen mijn mede aios bij de LOVAH, in de regionale onderwijscommissie in Utrecht en ook bij de landelijke werkgroep onderwijs. Onderwijs zit in mijn hart en nieren. Voordat ik aan de huisartsopleiding begon heb ik in Maastricht geneeskunde gestudeerd, thuisbasis voor innovatie op het gebied van medisch onderwijs. Daar heb ik in diverse gremia van de medezeggenschap gezeten, onder andere als afgevaardigde van de faculteitsraad in het dagelijks bestuur van de medische onderwijscommissie bij de medisch studenten vereniging Pulse. Ook op nationaal en internationaal vlak ben ik betrokken geweest bij het Landelijke Medisch Studenten Overleg (LMSO) en de International Federation of Medical Students’ Associations (IFMSA). Een geweldige tijd, waar ik met veel bijzondere mensen heb mogen samenwerken. Deze ervaring zet ik naast mijn enthousiasme nu in om de huisartsopleiding beter te maken voor iedereen.

 

In mijn huidige bestuursfunctie focus ik op de verbinding tussen de regionale onderwijscommissies, de landelijke werkgroep onderwijs, de instituten en de huisartsopleiding Nederland. 

 

Laatst gewijzigd: 29 juli 2019