Koos ten Thije

mail icon  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 2017 11 Koos

Hoi ik ben Koos en sinds oktober '17 zit ik in het landelijke LOVAH bestuur. Ik zit in mijn tweede opleidingsjaar in Leiden. Daarvoor werkte ik een jaar als ‘poortarts beschouwende specialismen’ op de SEH en als ANIOS kindergeneeskunde. Als algemeen bestuurslid heb ik een relatieve 'vrije rol'. Die vul ik in in door kartrekker en eerste aanspreekpunt te zijn voor het 'Project Veilig Opleiden': het huidige beleidsspeerpunt van ons landelijke bestuur.  Daarnaast zit ik in de Werkgroep Congres 2019 en zul je me op vele andere momenten tegenkomen.

 

Ik houd van de combinatie van een persoonlijke benadering en het in de gaten houden van 'het grotere belang'. Daarnaast help ik graag mee met het zoeken van praktische en duurzame oplossingen voor complexe problemen. Liefst met wat humor. Vandaar ook dat ik de combinatie van de huisartsopleiding 'in de spreekkamer' en mijzelf inzetten voor de LOVAH leuk vind.

 

Ik wordt enthousiast als mensen het lef hebben om ergens helemaal voor te gaan. Daar wil ik mee samenwerken en dat steun ik graag! Zelf heb ik in mijn studententijd onder andere fanatiek geroeid en heb ik mij later via de 'Young Leaders League' verdiept in verjongende diversiteit in raden van toezicht. Vragen? Spreek me gerust aan.

Laatst gewijzigd: 8 maart 2018