Bestuur LOVAH

Het landelijk bestuur van de LOVAH bestaat momenteel uit negen aios. Ieder bestuurslid participeert in minimaal een werkgroep en ook zijn bestuursleden afgevaardigd in vergaderingen van onder andere de SBOH, LHV, NHG en bij de CAO-onderhandelingen.

 

Samenstelling LOVAH bestuur (november 2017)

Yvet Benthem (voorzitter)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bastiaan van Nieuwenhuizen (vice-voorzitter) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eva van de Pol (secretaris) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ted Kleijn (penningmeester) pDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Els Willems (sponsoring)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bernadette van Asbeck (PR) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bart Duineveld (webmaster)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Koos ten Thije (algemeen) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ambtelijk secretaris: Annemieke van de Scheur

aDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  

 2017 11 Bestuur2

 Vlnr: Bernadette, Annemieke, Eva, Ted, Yvet, Bastiaan, Els, Bart, Koos

Laatst gewijzigd: 20 maart 2018