Nieuws

Bierproeverij café Jos!

Datum: 09 juli 2019

De zomer staat weer voor de deur! Hoogste tijd dus om samen met je collega’s stoom af te blazen over het afgelopen jaar, je zomerplannen te delen of om gewoon even lekker te filosoferen over het leven. De LOVAH helpt je daar graag bij, en dat onder het genot van een lekker koel biertje en heerlijke hapjes.

 

We nodigen jullie graag uit op 9 juli om 19.30 uur bij café Jos aan de Daalseweg 309 in Nijmegen. En dat voor maar 5 euro per persoon (wel graag contant meenemen). 

 

Alcoholvrij is ook mogelijk! Geef je voorkeuren aan als je je aanmeldt.

 

Interesse? Aanmelden kan door >hier< te klikken!

 

LOVAH nijmegen     beer 3445988

 

 

Lees meer...

OORON zomerbarbecue 2019

Datum: 20 juni 2019

De jaarlijkse barbecue samen met de aios van alle verschillende specialismen van het Radboudumc. Ontmoet oud-medestudenten en toekomstige collega's uit de tweede lijn onder genot van knisperverse worstjes en een koud biertje. Ook erg leuk om met je groepsgenoten het begin van de zomer te vieren!

 

Let op! Aanmelden is maar mogelijk tot 14 juni!

 

Wanneer: Donderdag 20 juni, 18.00 - 21:00 uur.

Waar: Café St. Anneke,  Sint Annastraat 55 Nijmegen.   

Kosten: Eigen bijdrage €5,00. Overige kosten en drankjes zijn voor rekening van de LOVAH.*

 

Inschrijven kan >hier<! 

 

*Omdat we uiterlijk 14 juni moeten laten weten hoeveel mensen er komen en het St. Anneke dan al kosten heeft gemaakt kunnen we helaas door jullie betaalde kosten van €5,00 niet teruggeven op het moment dat je toch niet kan komen. De overige kosten zullen we wel dragen. 

 

 barbecue

Lees meer...