Nieuws

Wijnproeverij 9 juli

Datum: 09 juli 2018

Beste AIOS,

Ben jij het ook zo zat dat iedereen maar lekker op vakantie gaat? Heb je zin om van jezelf een echte fijnproever te maken? Wil je kunnen opscheppen tijdens barbecue's en zwoele zomerdinertjes? Waan je dan op maandag 9 juli in de Franse Bourgogne​ en kom naar de LOVAH wijnproeverij!

We zullen deze avond voor het luttele bedrag van 7.50,- p.p. diverse witte wijnen proeven en een heerlijke rosé. Aansluitend krijgen we een rondleiding over de prachtige wijnvelden en krijg je de kans om een bezoek te brengen aan de wijnkelder.

Natuurlijk is er ook ruimschoots de gelegenheid om je eigen wijnkelder aan te vullen.

De proeverij start om 19:15 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Vervoer naar en van de activiteit is mogelijk, hiervoor komen extra kosten in rekening. De kosten zullen ongeveer 10,- p.p bedragen afhankelijk van het aantal personen die hiervan gebruik willen maken. Een taxi zal vanaf Nijmegen centraal om 18:45 uur vertrekken.

Het belooft een mooie avond te worden! Zien we je daar? Schrijf je in via het inschrijfformulier of via www.lovah.nl.

Samenvatting:

Kosten: 7.50 - p.p. exclusief vervoer

Tijd en datum: maandag 9 juli, van 19:15 tot +/- 21:45 (18:45 station Nijmegen als je gebruikt maakt van de taxi)

Locatie:  Wijnhoeve De Colonjes, Bredeweg 2 in Groesbeek

(40 min fiesten of 20 min met de auto vanaf Centraal Station Nijmegen)

Vervoer: er zal een gezamenlijke taxi vertrekken om 18:45u vanaf Nijmegen centraal, de terugrit zal rond 22:00u zijn. De kosten bedragen ongeveer 10,- p.p. afhankelijk van het aantal deelnemers. Als je hiervan gebruikt wilt maken kun je dit aangeven op het formulier. Je zult enkele dagen voor de activiteit het exacte bedrag te horen krijgen. We vragen je het bedrag contant en gepast mee te nemen. Noot: om niet voor financiële verassingen komen te staan vragen we afmeldingen uiterlijk 1 week vantevoren door te geven.

Tot dan!

 

Wijnproeverij

Lees meer...

Workshop rouw 12 juli

Datum: 12 juli 2018

Beste AIOS,

 

Op donderdagmiddag 12 juli organiseert de LOVAH de workshop 'Werken rondom de dood' door Hanneke van de Plassche​.

In deze workshop leer je hoe je als huisarts mensen kan begeleiden in de fase rondom sterven, uitvaart en rouw. Dit varieert van kennis over (culturele) rituelen tot het signaleren van gestoorde rouw tijdens het spreekuur en alles er tussenin. 

 

Je kunt deze onderwijsmiddag gebruiken in het kader van eigen onderwijs invulling.

Vanuit de opleiding is hier toestemming voor, maar vergeet niet eerst toestemming te vragen aan je eigen opleider om de middag vrij te mogen zijn van de praktijk. 

 

Aanmelden: via het aanmeldformulier of via de LOVAH website. Kun je toch niet? Meld je dan zo snel mogelijk af, zodat mensen van de wachtlijst benaderd kunnen worden. Stuur hier voor een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Deelnemers: 2e fase aios, maximaal 30 deelnemers. 

Locatie: de Moulin A, route 124, medische faculteit.

Tijd: donderdag 12 juli 2018, van 13:00 tot uiterlijk 17:30.

Kosten: geen.

 

Maak gebruik van deze bijzondere onderwijskans!

 

Met vriendelijke groet,

 

LOVAH Nijmegen

 

 Workshop rouw

Lees meer...