LOVAH logo leiden jpeg

 

Welkom op de site van LOVAH Leiden, de regionale LOVAH-afdeling gesitueerd bij de huisartsopleiding aan het LUMC te Leiden. Jaarlijks organiseren wij vak-inhoudelijke activiteiten maar ook gezeligheidsactiviteiten.

 

Het bestuur

Het bestuur draagt zorg voor de contacten met LOVAH Landelijk en houdt overzicht over de verschillende commissies. 

 

Het Leidse bestuur bestaat uit de volgende zes leden: 

Jaap Hagen - Voorzitter

Amber van der Weide - Secretaris

Pauline Tans - Penningmeester

Maaike Franken - Lid Onderwijs

Leonie Vanlaeken - Lid Activiteiten

Ted Kleijn - Algemeen Bestuurslid

 

 

Vacatures 

Symposiumcommissie

Na de LHK-toets op maandag 1 oktober is er  een middag symposium. Dit wordt georganiseerd door onze eigen AIOS. We hebben met een gezellige groep van 4 mensen ondertussen een start gemaakt en een erg leuk thema gekozen. Wil jij je graag aansluiten bij deze groep en voor je mede AIOS een leuke en leerzame middag organiseren. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Activiteitencommissie

Wij zijn op zoek naar meerdere leden om onze commissie te versterken. Dit ook met oog op het lentefeest wat wij waarschijnlijk in Leiden mogen gaan organiseren. Heb je vragen of interesse mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderwijscommissie

Onze onderwijscommissie houdt zich bezig met het verbeteren van het lokale/Leidse onderwijs binnen de opleiding. Wil je hier graag over meepraten of wil je meer informatie mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Landelijk

Wil je bij LOVAH landelijk actief worden kijk dan voor de vacatures op deze pagina.

 

 

Contact

Voor informatie of vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Benieuwd naar onze activiteiten kijk dan op de agenda of houd je mail in de gaten.

Laatst gewijzigd: 16 februari 2018