LOVAH logo leiden jpeg

 

 

Welkom op de site van LOVAH Leiden, de regionale afdeling van de LOVAH binnen het opleidingsinstituut van het LUMC te Leiden.

LOVAH Leiden vertegenwoordigt de belangen en interesses van de aios van Huisartsopleiding Leiden.

Ook organiseert LOVAH Leiden activiteiten voor aios, zowel vakinhoudelijke workshops en nascholingen als gezellige borrels en uitjes.

 

 

Het bestuur

Het bestuur is verbonden aan LOVAH Landelijk, draagt zorg voor contact met het opleidingsinstituut en overziet de verschillende commissies. 

 

Het bestuur van LOVAH Leiden bestaat uit: 

Jaap Hagen - Voorzitter

Amber van der Weide - Secretaris

Pauline Tans - Penningmeester

Maaike Franken - Lid Onderwijs

Leonie Vanlaeken - Lid Activiteiten

Ted Kleijn - Algemeen Bestuurslid

 

 

Vacatures  

Activiteitencommissie

We zijn op zoek naar meerdere leden om onze commissie te versterken. Heb je interesse om een activiteit (mede) te organiseren of heb je een leuk idee voor een activiteit, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie houdt zich bezig met het verbeteren van het onderwijs binnen de Leidse opleiding. Wil je hier graag over meedenken en beslissen of wil je meer informatie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Landelijk

Wil je bij LOVAH Landelijk actief worden, kijk dan voor de vacatures op deze pagina.

 

 

Contact

Voor informatie of vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben je benieuwd naar de komende activiteiten, kijk dan in de agenda of houd je mail in de gaten.

Laatst gewijzigd: 11 april 2018