Commissies

 

 

Dit zijn alle commissies van LOVAH Leiden:

 

 

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert meerdere activiteiten door het hele jaar heen. De activiteiten zijn toegankelijk voor alle Leidse aios.

Het is vaak een combinatie van het nuttige/leerzame en het aangename/borrel.

Heb je interesse om een activiteit te organiseren, wil je lid worden van de activiteitencommissie of heb je een leuk idee voor een activiteit? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor een overzicht van alle komende activiteiten kun je onze agenda bekijken.

 

 

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie vertegenwoordigt de aios richting het instituut als het gaat om opleiding en onderwijs. Aios kunnen deel uitmaken van verschillende overleggen om direct invloed uit te oefenen op het eigen onderwijs:

- Fase I-overleg (1e leerjaar en klinische stage)

- Fase II-overleg (Ouderen/GGZ en 3e leerjaar)

- O-team-overleg (m.b.t. opleiders). 

Tevens zijn er veel tijdelijke werkgroepen die zich bezig houden met het ontwikkelen en verbeteren van verschillende onderwijsonderdelen.

Heb je interesse of vragen over de onderwijscommissie of de verschillende overleggen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Symposiumcommissie

Eenmaal per jaar organiseert de symposiumcommissie van LOVAH Leiden een middagsymposium. Deze vindt plaats na de LHK-toets van april. Het symposium is verplicht onderwijs voor alle Leidse aios, maar wordt altijd erg enthousiast ontvangen. Vele bekende sprekers zijn al te gast geweest op deze leerzame middag. Mocht je interesse hebben om dit symposium mede te organiseren of heb je een goed idee voor een spreker of workshop? Neem dan contact  op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Sollicitatiecommissie

Vanuit LOVAH Leiden is er altijd iemand aanwezig bij de sollicitatieronde voor nieuwe aios Huisartsgeneeskunde. De sollicitatiecommissie bestaat uit meerdere aios, huisartsopleiders en stafleden van het opleidingsinstituut en nemen de STARR-interviews bij de kandidaten af. De aios uit de commissie worden aangenomen door het bestuur van LOVAH Leiden. De volgende sollicitatieronde vindt plaats in maart 2019. Te zijner tijd zal bekend worden of er vacatures voor aios in de commissie zijn. Voor meer informatie, kijk op deze website.


Laatst gewijzigd: 14 december 2018