LOVAH groningen

 

BESTUUR

 

Als bestuur streven we ernaar om de betrokkenheid onderling te vergroten. We organiseren gezamenlijke activiteiten zodat jij je mede-AIOS (beter) leert kennen en alvast kunt ontdekken met wie jij morgen wellicht in een HAGRO zult werken. Daarnaast willen we als AIOS betrokken zijn bij het instituut om de opleiding zoveel mogelijk aan te kunnen laten sluiten bij onze wensen en behoeften. Dit is niet alleen nuttig voor de kwaliteit van de opleiding, maar vooral ook erg leuk!

 

Het bestuur per 1 februari 2018:

 

 Emma van der Veek

voorzitter

 Miranda Tjeerdsma secretaris
 Niek Westerink penningmeester
 Sjoerd Steendijk

onderwijscommissie

 Jannes Sipkens onderwijscommissie
 Anna Brandsma activiteitencommissie
 Iris Posthumus groepsvertegenwoordigers/ activiteitencommissie
 Kathelijne Nieboer PR bestuurslid
Agatha de Jong PR bestuurslid/algemeen
Nienke Droog algemeen bestuurslid

V.l.n.r. Anna, Sjoerd, Niek, Jarinke, Nienke, Emma en Agatha

 

Wil je meer weten over het bestuur of lijkt het je leuk om bestuurslid te worden? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook altijd vrijblijvend eens een vergadering bijwonen.

 


 

COMMISSIES 

 

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie houdt zich in overleg met het bestuur bezig met de kwaliteit van het onderwijs op het instituut. Er wordt regelmatig vergaderd met het hoofd van de opleiding, maar ook in de verschillende werkgroepen van het instituut wordt actief meegedacht.

 

Daarnaast organiseert de onderwijscommissie de onderwijsmiddag na de LHK-toets. Hierbij staat altijd het competentiegebied 'maatschappelijk handelen' centraal. Een keer per 3 jaar bestaat de LHK middag uit een filmfestival. 

 

De onderwijscommissie in Groningen bestaat uit:

Sjoerd Steendijk

Jannes Sipkens

Sjoukje Hoekstra

Er zijn plekken vrij binnen de commissie.

 

Wij vinden dat onderwijs aan huisartsen in opleiding hoort aan te sluiten op de alledaagse dynamische veranderingen die de huidige tijdsgeest met zich meebrengt. De huisartsgeneeskunde wordt binnen de zorgwereld niet zelden beïnvloed door de landelijke en politieke processen. Ook de toenemende globalisering beïnvloedt het spreekuur van de huisarts in steeds sterkere mate; denk hierbij aan alledaagse kwalen met een tintje etnische diversiteit of de groter wordende kloof tussen hoger en lager opgeleiden.

 

Lijkt het jou wat om deze middagen te organiseren? mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor andere vragen zijn wij te bereiken op dit emailadres.

 

 

Activiteitencommissie

De Actie: om je collega’s nog beter te leren kennen!

Door…..

- met ze te strijden tijdens de pubquiz in stamkroeg ‘de Bres’

- met ze te tafelen tijdens het kerstdiner

- met ze te borrelen na een uitputtende LHK middag in ‘de Buurvrouw’

- met ze te ………….. tijdens de jaarlijkse AIOS-dag (vorige jaren: fotogamen, survivallen, bootjes varen)

Daarnaast organiseren we de instrumentenmarkt voor de eerstejaars.

Je kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot snel tijdens een van onze activiteiten!

Groeten,

Daan, Anna, Iris, Jolijn, Joline, Guido en Norbert

 

 Akciejuni2017

V.l.n.r.: Daan, Nobert, Anna, Joijn, Joline, Guido, Iris 

 

De commissie bestaat uit:

Anna Brandsma (voorzitter)

Jolijn Deinum

Norbert Hoefnagels

Daan Jansen

Iris Posthumus

Joline Bakker

Guido d' Angremont

 

 

Sollicitatiecommissie

De sollicitatiecommissie bestaat uit groepsbegeleiders, huisartsopleiders en AIOS. Via de LOVAH worden AIOS benaderd om zich hiervoor op te geven. Indien je wordt uitgenodigd om zitting te nemen in de commissie, volgt een training waarin je het afnemen van een STARR-interview leert.

Laatst gewijzigd: 19 februari 2018