LOVAH amc


LOVAH landelijk

De Landelijke Organisatie Van Aspirant Huisartsen (LOVAH) behartigt de belangen van alle huisartsen in opleiding op landelijk niveau. LOVAH AMC is hier een regionale afdeling van, die opkomt voor de belangen van de AIOS van het AMC en activiteiten specifiek voor deze AIOS organiseert.


LOVAH AMC

LOVAH AMC bestaat uit AIOS die voor mede-AIOS onderrwijs en activiteiten organiseren. Naast dit organiseren behartigen zij ook de belangen van de AMC AIOS in 4 jaarlijks overleg met het hoofd van de opleiding en andere medewerkers van het instituut. Er is een korte link waarin de LOVAH regelmatig wordt gevraagd mee te denken over veranderingen in het curriculum.

 

De activiteiten die de LOVAH AMC organiseert zijn divers; van onderwijsgerelateerde workshops, pubquiz tot netwerkborrels tezamen met de LOVAH VUmc en een jaarlijkse zeildag.

 

De LOVAH AMC is nauw betrokken bij landelijke ontwikkelingen door actieve deelname tijdens de maandelijkse landelijke LOVAH ledenraad

 

Zie bestuur voor alle gezichten die bij LOVAH AMC horen.

 

De vergaderingen van LOVAH AMC zijn voor alle AMC AIOS vrij toegankelijk. Voor meer informatie over de vergaderingen of om je aan te melden, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

LOVAH AMC op facebook zie: www.facebook.com/lovah.amc


Onderwijscommissie

De onderwijscommissie maakt deel uit van de LOVAH AMC en samen behartigen zij de belangen van de aios op regionaal niveau en streven zij een laagdrempelig en constructief overleg met hoofd van het opleidingsinstituut na.

 

Als individueel orgaan is de onderwijscommissie betrokken bij het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs evenals het ontwikkelen en implementeren van nieuwe modules.

 

Tevens zet de onderwijscommissie zich in voor het verbreden en verdiepen van kennis. Zo organiseert zij regelmatig het JaarOverstijgend Onderwijs, lunchbijeenkomsten, verschillende nascholingsbijeenkomsten en een Journal Club.

 

Op landelijk niveau is de onderwijscommissie van het AMC vertegenwoordigd in de Werkgroep Onderwijs van de LOVAH alwaar op hoger niveau betrokkenheid van aios bij het evalueren, verbeteren en innoveren van onderwijs wordt gerealiseerd. Ook op landelijk niveau zijn er verscheidene kortlopende projecten gaande waaraan een bijdrage kan worden geleverd.

 

Heb je vragen en/of opmerkingen, leuke ideeën voor onderwijsactiviteiten of kan het onderwijs volgens jou (nog) beter? Alle input is welkom.

 

Mocht je geïnteresseerd zijn je bijdrage te leveren aan de onderwijscommissie, dan ben je van harte welkom een vergadering bij te wonen.

 

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De onderwijscommissie AMC bestaat momenteel uit de volgende leden:

- Kim Verkaar

- Renate Baas
- Anne Conijn
- Carlijn Schouten


Vacatures

Er zijn altijd wel meer AIOS nodig voor het bestuur of de commissies. Als je zelf een nieuwe activiteit wilt opstarten is dit ook mogelijk. Neem dan contact op met het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst gewijzigd: 18 september 2017