Nieuws

Nieuws & Links

Voor het meest actuele nieuws: kijk op onze facebookpagina

 

 

Vacatures LOVAH Rotterdam Bestuur

We zijn op zoek naar 1 extra bestuurslid en wel voor de functie onderwijs intern. Hierbij houdt je je o.a. bezig met onderwijsvernieuwingen en het coördineren van workshops, de aiosdag, en het LHK middagprogramma! Dus heb je interesse of wil je meer informatie stuur dan laagdrempelig een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vacatures voor commissies

Er zijn verschillende commissies actief binnen LOVAH Rotterdam. Denk aan onderwijs, activiteiten, AIOS-dag of sollicitatie commissie. Er is altijd ruimte voor een enthousiaste AIOS om je aan te sluiten! Ben je geinteresseerd of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Lidmaatschappen

Via deze link vind je een overzicht van alle lidmaatschappen waar je als beginnende AIOS mee te maken krijgt. De LOVAH Rotterdam heeft een overzicht gemaakt van de bestaande organisaties. Wij adviseren je wel lid te worden van deze organisaties.

Laatst gewijzigd: 12 november 2017