LOVAH utrecht

LOVAH Utrecht staat voor Landelijke Organisatie Van Aspirant Huisartsen, afdeling Utrecht: een gezellige, kritische groep huisartsen in opleiding in Utrecht die invloed uitoefent op de kwaliteit van het onderwijs, maar ook activiteiten organiseert als workshops en feesten. Wij bestaan uit een bestuur (voorzitter, secretaris, penningmeester, lid PR), actieve leden (de groepsvertegenwoordigers) en verschillende commissies.

 

De LOVAH Utrecht heeft als rol:

  -  Het bespreken van lokale (instituutsgebonden) onderwerpen.

  -  Het signaleren van instituut overstijgende thema's.

  -  De vertegenwoordiging van de AIOS op het instituut. Problemen met je onderwijsgroep, de groepsdocenten of praktische zaken, kunnen in overleg worden opgepakt en aangekaart.

 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste aios die het bestuur en de commissies willen ondersteunen. Mocht je meer willen weten over de taken van het bestuur en de commissies, sluit dan een keer aan bij een vergadering.

 

Bij de LOVAH Utrecht is er grote behoefte aan input van AIOS. Per onderwijsgroep wordt tenminste 1 persoon als groepsvertegenwoordiger aangewezen: iemand die mee wil denken over ontwikkelingen binnen de opleiding, maar ook opleidingsgerelateerde problemen binnen zijn of haar onderwijsgroep wil terugkoppelen.

 

Heb je interesse en/of wil jij je opgeven als (een van de) groepsvertegenwoordigers?

 

Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Laatst gewijzigd: 20 januari 2017