Activiteiten

LOVAH Maastricht organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten.

 

De Jaarborrels. Twee keer per jaar wordt er voor alle opleidingsjaren een borrel georganiseerd op de vrijdagmiddag. Deze borrels bieden aios de mogelijkheid om gezellig een drankje samen te drinken en elkaar ook buiten de opleiding beter te leren kennen. Druk bezocht, en altijd gezellig!

 

Wijnproeverij. Eens per jaar wordt er een wijnproeverij georganiseerd. Er wordt een rondleiding gegeven door de wijnkelders, bottelarij en de wijngaard. Verschillende wijnen worden onder het genot van diverse kaasjes en ambachtelijk brood geproefd. Ieder jaar weer een groot succes!

 

AIOS symposium. De AIOS congresdag is een terugkerend congres dat georganiseerd wordt door en voor AIOS. Iedere keer wordt er een nieuwe commissie samengesteld, die deze dag tot een succes maakt.

 

Financiële avonden. Meerdere keren per jaar worden er voorlichtingsavonden over de financiële aspecten van het vak georganiseerd. Denk hierbij aan informatie over verzekeringen, pensioenen en alles wat je na je opleiding op financieel gebied te wachten staat.

 

Instrumentenmarkt. Voor alle eerstejaars aios organiseert de LOVAH Maastricht bij de start van de opleiding een instrumentenmarkt. Hier krijgen aios de mogelijkheid om nieuwe instrumenten en/of dokterstas tegen gereduceerd tarief aan te schaffen.

 

Verder worden er nog verspreid over het jaar diverse activiteiten en workshops georganiseerd; denk hierbij aan een workshops over Forensische Geneeskunde, Palliatieve zorg, Diabetes Mellitus, Gynaecologie , symposium "KNO" en andere medische thema's welke wisselen per jaar.

 

Houdt de LOVAH Maastricht activiteitenmail of de events op Facebook in de gaten!

 

 

 

 

Laatst gewijzigd: 14 april 2019