LOVAH logo leiden jpeg


Welkom op de site van LOVAH Leiden, de regionale afdeling van de LOVAH binnen het opleidingsinstituut van het LUMC te Leiden.

 

LOVAH Leiden vertegenwoordigt de belangen en interesses van alle aios van Huisartsopleiding Leiden. Ook organiseert LOVAH Leiden activiteiten voor aios, zowel vakinhoudelijke workshops en nascholingen als gezellige borrels en uitjes.

  

Het bestuur

Afbeelding_bestuur.jpg 

 

Het bestuur is verbonden aan LOVAH Landelijk, draagt zorg voor contact met het opleidingsinstituut en overziet de verschillende commissies. Het bestuur van LOVAH Leiden bestaat uit: 

 

Daniel Horn - Voorzitter

Britt van Winsen - Secretaris

Lonne Kuijpers - Penningmeester

Cora Kuizenga - Lid Onderwijs

Leonie Geenen - Lid Activiteiten

Vesna Boersma - Lid Algemeen

 

Ledenraad

Meerdere keren per jaar vindt de Ledenraad van LOVAH Leiden plaats, vrij toegankelijk voor alle Leidse aios en gecombineerd met een volledig verzorgd diner. Denk mee over de huidige stand van zaken van zowel het opleidingsintituut, LOVAH Leiden als landelijke kwesties. Toekomstige activiteiten, terugkoppelingen van eerdere zaken en nieuwe ideeën en projecten komen mede aan bod. Alle aios staan vrij om verbeterpunten in te brengen en worden aangemoedigd om ook individuele klachten (eventueel anoniem) te melden. Met een rondvraag langs alle aanwezigen over de huidige opleidingsplek en onderwijsgroep wordt de vergadering besloten. 

Schuif een keer aan (met je mede aios) en kijk wat LOVAH Leiden voor jou kan betekenen!

 

Activiteiten

Ben je benieuwd naar de komende activiteiten? Kijk dan in de agenda of houd de nieuwsbrief in de gaten.

 

Contact

Op zoek naar meer informatie of zijn er vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Vacatures

Onderwijscommissie - Wil je meedenken en beslissen over het verbeteren van het onderwijs binnen de opleiding? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Activiteitencommissie - Heb je interesse om een activiteit (mede) te organiseren of heb je een leuk idee voor een activiteit? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Symposiumcommissie - Wil je het volgende symposium organiseren of heb je ideeën over hoe symposium de volgende keer nog interessanter kan worden gemaakt? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LOVAH Landelijk - Lijkt het je leuk om bij LOVAH Landelijk actief te worden? Er zijn verschillende vacatures beschikbaar via deze pagina.

Laatst gewijzigd: 1 januari 2021